Instruktører og faddere

Grunnkursinstruktør

Grunnkursinstruktøren leder elevene gjennom et to dagers bakkekurs og gjør dem klare til å gjennomføre sitt aller første hopp.

Hjelpeinstruktør

Hjelpeinstruktøren er grunnkursinstruktøren sin assistent gjennom hele bakkekurset.

Du får en bedre forståelse av elevutdanningen, og til og med kanskje frisket opp egne detaljkunnskaper! Du vil ha en tett dialog med grunnkursinstruktøren, og du blir godt kjent med elevene.
Det er ekstra stas å møte på en av sine elever i flyet i tiden etterpå, og kanskje få et av de første hoppene når de blir selvstendig hopper!

Har du et ønske om å bli I3, er det et krav om å være hjelpeinstruktør på to grunnkurs.

Har du B-lisens eller høyere, og vil være hjelpeinstruktør – send en mail til info@skydivevoss.no, så finner vi et kurs som passer.

AFF instruktør

AFF instruktørene hopper de aller første hoppene sammen med elevene. 

Hopp 1-3 gjennomføres med to instruktører, hopp 4-7 gjennomføres med en instruktør. Les mer om disse hoppene her.

For å bli AFF instruktør i Norge må du ha hoppet i minimum 3 år, ha gjennomført minimum 500 hopp, være grunnkursinstruktør og ha bestått et sentralt instruktørkurs (AFF) i regi av F/NLF. 

Våre AFF instruktører (Instruktør 2-AFF) har lang erfaring og flere tusen hopp, og det er alltid en AFF instruktør tilgjengelig på feltet når det er hopping.

Fadder

Faddere er sammen med elevene hele uken de er på kurs, blir veldig godt kjent med dem, og hjelper de å bli kjent med miljøet.

Som fadder er du er med elevene under grunnkurset, du high five-er dem i flyet, du møter dem når de lander, finner på ting med dem hvis det er værholding og du lager gjerne bål med dem på kveldene. Med andre ord – alt som er gøy!

For å melde din interesse som fadder, send en mail til info@skydivevoss.no. Vi ønsker faddere for å hjelpe til å inkludere elevene i vårt fine fallskjermmiljø.
Den uken du er fadder bor du gratis på bunkhouse sammen med elevene og hopper på stabspris.

Instruktør 3

Instruktør 3 (I3) er den instruktøren som jobber tettest med elevene etter gjennomført grunnkurs.

Som instruktør 3 kan du hoppmestre elever på nivå 8 og gjennomføre utsjekkshopp til A- og B-lisens. På hoppfeltet er instrukør 3 den instruktøren som elevene gjerne oppsøker når de har spørsmål angående hopping.

For å bli instruktør 3 i Norge må du ha hoppet i minimum 1 år, ha gjennomført minimum 200 hopp, ha vært hjelpeinstruktør på 2 grunnkurs og ha gjennomført et lokalt instruktørkurs (I3 kurs).
Våre Instruktør 3 er svært aktive hoppere som har mye erfaring og kunnskap som de ønsker å dele med andre hoppere.

Ønsker du å bli I3, send en mail til hi@skydivevoss.no.