Registrering

ER DU KLAR FOR SESONGSTART?

Dette må være i orden før du besøker oss for første gang i år:
1) Betale medlemskap og lisens (forsikring) i Min idrett 
Du må betale regningen din i Min Idrett; en samlefaktura for både medlemskap/kontingent og forsikring. Fakturaen ligger allerede i handlekurven din i Min Idrett. 
Husk å lagre kvittering på betalt medlemskap og lisens på telefonen din for enkelt vise dette i resepsjonen (eventuelt skrive ut), se her for beskrivelse.
Får du ikke opp forsikring og/eller medlemskap/kontingent, ta kontakt med melwin@nlf.no (trykk på link for epostadresse).

2) Du må fornye kompetansebeviset ditt 
Følg denne oppskriften så slipper du å plages!

Husk å lagre kompetansebeviset ditt på telefonen for enkelt å vise dette i resepsjonen (eventuelt skrive ut)
VIKTIG FOR DEG SOM VELGER VOSS: Du trenger ikke ta kontakt med instruktør for å få godkjent kompetansebeviset ditt. Vi går gjennom fornyelser ukentlig.

3) Eget utstyr må være hovedkontrollert og gyldig

Velkommen tilbake til Voss 🙂

FORNYELSE 2024

Kompetansebeviset må fornyes hvert eneste år, dette gjelder også elevbevis. Dersom du ikke har hoppet nok i 2023, må du søke om disp. Dette gjøres på mail til HI. Det er kun HI som kan godkjenne fornyelsen din om du ikke hoppet nok i 2023.

HJELP TIL MIN IDRETT

Se her for gode veiledninger fra forbundet.

Dersom du trenger hjelp til medlemskap og forsikring, eller at kompetansen ikke vises i Min Idrett etter flere dager etter at du har fått bekreftet at den er godkjent – ta kontakt med melwin@nlf.no

HOPPFELTBRIEF

Her kan du følge med på manifisterte løft: 

BURBLE - RESEPSJONS- OG MANIFISTERINGSSYSTEMET VÅRT

Vi anbefaler at du har telefonen med deg når du hopper.  Med Burble har manifest mulighet til å se hvor du er hvis du lander ute. Nedenfor får du noen tips til å komme i gang

Se instruksjonsvideo:

Det er ikke mulig å manifistere seg før du har satt opp profilen din i BurbleMe riktig. Du må også sjekke inn i resepsjonen for å vise gyldig kompetanse, betalt medlemskap/forsikring, sjekket riggen din og fått din årlige hoppfeltbrief før du kan manifistere deg.

To viktige ting under Profile:
  1. 1) Fyll ut personalia under Personal Details (rød sirkel på bildet). Husk Update nederst.
  2. 2) På Edit Credentials, i feltet Licence Type velger du hvilket kompetansebevis du har. I feltet Licence number skriver du inn det eller de du har i tillegg, feks I2,  AFF-I, MK, Demo osv. Husk Update nederst. 
Set Dropzone og Check in!
Under Dropzone functions finner du det du kommer til å bruke mest. Før du kan manifestere deg, eller la andre manifestere deg, må du velge Dropzone og Check In. Hvilken Dropzone du er på velger du øverst i alle skjermbilder i BurbleMe. Søk og velg Skydive Voss. Når du er andre steder med Burble bytter du her:
Om du glemmer å Check Out når du drar er det ikke så farlig, bortsett fra at noen av venna dine kan komme til å manifestere deg, og da må du (eller vennen din) betale sloten! Når hopping er slutt for dagen tar vi Check out på deg hvis du glemmer selv.
Formation
Velg alltid Formation før du velger løft. Hoppmester og VFSK trenger å vite hva du skal gjøre for å planlegge løftet.
Varsling
Under Load Time kan du stille inn den smarte telefonen din til å varsle deg når du står på løft. Skjermbildet er litt forvirrende på v5 av BurbleMe, men setter du Badge på grønt, og har grønt på 10 min, får du varsel på skjermen din på 10 min call. Setter du Alarm på grønt også, piper det på 10 min. Har du alt på grønt får du både varsel på skjerm og piping både på 5 og 10 min.
Tracking location
Lander du ute  bruk Contact DZ/Emergency.  Her har du fem valg. Call 911 virker bare i USA. Ring 112 på vanlig måte hvis du er i nød etter landing. Bruker du en av de tre øverste valgene får manifest/resepsjon opp et varsel på skjermen, med hvem du er, hva du ønsker og ikke minst hvor du er, med din posisjon på Googlemaps. Skikkelig nyttig ved utelanding. Da er det veldig mye lettere å hente deg eller hjelpe hvis du er skada.
Er du ekstremt uheldig, lander du ute og slår deg bevisstløs. Derfor har BurbleMe utviklet en funksjon hvor vi kan tracke deg 1 time etter at løftet tar av. Gå på  Profile og Settings og slå på Allow Burble to track my location when I am on a load.  Ikke veldig sannsynlig at du noensinne får bruk for denne, men er du opptatt av sikkerhet og worst case scenarios ha den påslått. Har du de to andre her påslått kan du chatte og Manifest kan sende deg melding på BurbleMe.
Transaction History
Her kan du se hvor mye du har på hoppkontoen din («Balance») og hva vi har belasta deg TodayThis week osv. Ser du feil på kontoen din, gi oss beskjed så fort som mulig! 
Hvis du har problemer med å få endret passord i burble-appen: 
* gå til burblesoft.com 
* trykk på «jumper» 
* logg inn 
* du vil bli bedt om å endre passord, velg et passord med stor bokstav, liten bokstav, tall og symbol